Flexlease

»

Auto inleveren

 
 Je auto inleveren
 

Inleveren Flexleaseauto

Flexlease biedt je de mogelijkheid om 50 Euro te verdienen met het inleveren van je auto! Als je minimaal 30 dagen voor de inleverdatum, de huurovereenkomst hebt opgezegd via onderstaand formulier, ontvang je automatisch een creditfactuur van 50 euro. Waarom? Hoe eerder wij weten dat je auto retour komt, hoe meer tijd wij hebben om een nieuwe klant voor deze auto te vinden. Daar hebben wij graag 50 euro voor over! Je kunt aangeven of je de auto bij Flexlease komt inleveren of dat je wil dat wij de auto bij je komen ophalen. Aan jou de keuze.

5 dagen
Contactueel heb je een opzegtermijn van 5 werkdagen. Het is dus belangrijk dat je het onderstaande formulier 5 werkdagen voor de werkelijke inleverdatum hebt ingevuld. Het kan natuurlijk gebeuren dat de auto plotseling toch ingeleverd moet worden. Dit is uiteraard geen probleem, maar wij bepalen de minimale einddatum van het contract op basis van de datum van het inleverformulier plus 5 dagen.

Het formulier
Wanneer je ingelogd bent op onze site kun je bij het orderoverzicht het formulier direct invullen, accorderen en verzenden. Wanneer je niet bent ingelogd zullen wij eerst de authenticiteit moeten vaststellen. Wij versturen in dat geval het formulier per e-mail naar de contactpersoon zoals die bij Flexlease geregistreerd is. Deze contactpersoon heeft dan de mogelijkheid om via deze mail het inleveren te accorderen of af te wijzen.

Procedure
Wanneer je Flexleaseauto ingenomen wordt, zullen wij de auto bekijken op de aanwezigheid van schades. Flexlease maakt hierbij onderscheid tussen ''acceptabele'' en ''niet acceptabele'' schades. Acceptabele schades zijn schades die geen waardevermindering van de auto tot gevolg hebben en die ook niet hersteld hoeven te worden. Niet-acceptabele schades moeten door ons hersteld worden voordat wij de auto weer kunnen verhuren aan de volgende klant of hebben bij verkoop van de auto een waardevermindering tot gevolg. Zowel de acceptabele- als de niet acceptabele schades worden op het innamerapport genoteerd. Bij constatering van een niet-acceptabele schades, zal een eigen risico aan je worden doorbelast. Klik hier voor een overzicht van de acceptabele- en niet acceptabele schades.

Bij de inname van de auto verzoeken wij je:

  • De auto schoon in te leveren
  • De autobescheiden en huurpapieren mee te nemen
  • Op te letten dat er geen spullen meer in de auto liggen. Denk aan CD's, zonnebrillen en kleingeld!!!

Bedankt
Flexlease wil je hartelijk danken voor het gebruik maken van onze auto. Wij hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!

 
 Vul onderstaand formulier in
 
Kenteken *
Contractnummer * HCI-
Inleverdatum *

Inlevertijd *
Inleverpunt *

Contactpersoon naam *
Contactpersoon e-mail *
Contactpersoon telefoonnr *
Inlever bedrijfsnaam
Inlever straat + huisnr
Inlever postcode en plaats

Afstand tot inleverlocatie
n.v.t.
Ophaalkosten ex. BTW
n.v.t.
Inleverbonus
0,00

Opmerkingen