Flexlease

»

Gunstiger dan huur

 
 Gunstiger dan huur
 

Om een aantal redenen is een Flexleasecontract gunstiger dan een auto huren:

  • Kilometrage

Bij een normaal huurcontract mag je per dag 100 kilometer vrij rijden. Dit lijkt gunstig, maar dat is het niet in alle gevallen. Zeker wanneer de huurperiode langer wordt, rijdt niet iedereen 100 kilometer gemiddeld per dag. Dat is namelijk 36.000 kilometer op jaarbasis! Zoals je begrijpt betaal je deze kilometers altijd aan een verhuurmaatschappij, maar bij Flexlease kun je ook een leasecontract met minder kilometers afsluiten. Waarom meer betalen dan nodig is?

  • Langere looptijden

Huurmaatschappijen zijn gespecialiseerd in korte huurperioden. Het laagste huurtarief geldt veelal voor een maand. Wij richten ons niet zozeer op de ‘dagverhuur' - op verzoek faciliteren wij dit overigens wel -  maar richten ons veel meer op langere huurperioden. Een Flexlease auto is "te huur" vanaf 1 maand en kan doorlopen tot zijn maximale kilometers.

  • Auto kiezen

Bij Flexlease kies je zelf je auto. ‘What You See Is What You Get!' De auto die je kiest, is ook de auto die je krijgt!

  • Er wordt niet tussentijds gewisseld

Huurmaatschappijen hebben altijd het recht om auto's tussentijds te wisselen. Onze klanten vinden dit uitermate vervelend. Als je in een fijne auto rijdt, wil je niet om de maand van voertuig wisselen. Om die reden zal Flexlease gedurende je contract de auto niet omwisselen tenzij strikt noodzakelijk. Om zeker te zijn van het gebruik van de door jou gekozen auto, zul je wel je contract moeten verlengen als dit is afgelopen.

  • Flexlease is lease en geen huur!

Flexlease is een leasemaatschappij en geen verhuurmaatschappij. Dit heeft diverse voordelen voor onze klanten. Zo kunnen de auto's gewoon in onderhoud bij de merkdealer in jouw buurt, worden eventuele schades afgehandeld via een landelijk werkende schadeketen, heb je recht op een vervangende auto en kun je een brandstofcontract afsluiten bij je Flexlease-leasecontract.

 

Geïntresseerd in Flexlease nieuws? Volg onze updates op       Flexlease Twitter pagina.