Flexlease

»

Gunstiger dan lease

 
 Gunstiger dan lease
 

Om een aantal redenen is een Flexlease-contract gunstiger dan een auto leasen:

  • Geen vast contract

Leasecontracten hebben een groot probleem: ze kennen een vaste looptijd. Maar wie weet tegenwoordig nog hoe lang hij de auto nodig heeft? Durf jij het aan om ‘voor vier jaar vast' te tekenen?

Een leasecontract vroegtijdig beëindigen leidt vaak tot enorme kosten. Leasemaatschappijen zullen namelijk de kosten van het ‘boekwaardeverlies' (dat is het verschil tussen de boekwaarde van de auto en de verkoopwaarde van de auto) en de gemiste inkomsten uit de resterende looptijd vergoed willen hebben. Deze bedragen kunnen enorm oplopen en zijn niet transparant voor de klant. Veelal wordt er dan maar besloten om het contract uit te dienen en iemand anders in de auto te laten rijden. Maar dat wordt steeds lastiger. Door de verschillende staffels in de fiscale bijtelling willen berijders steeds vaker zélf bepalen in welke auto ze rijden. Het gaat hier per slot van rekening om je privégeld. Bij Flexlease ben je dan aan het juiste adres! Je kunt de auto inleveren wanneer je maar wilt. En dat altijd tegen het meest voordelige tarief. En nu komt het bijzondere: je weet dit tarief van te voren. Het staat gewoon vermeld in je leasecontract. Dat is werkelijk Flexlease.

  • Volledige transparantie. Vooraf weet je alles. Géén verrassingen

Flexlease zorgt er voor dat je een leasecontract kunt afsluiten dat jou volgt in je behoefte. Heb je de auto langer nodig, dan kan dat. Je weet van te voren, wat je tarief zal worden. Ga je meer rijden, dan betaal je de meer-kilometerprijs die vermeld staat in je leasecontract. Flexlease zal géén contractwijzigingen doorvoeren bij grote afwijkingen. Dit gebeurt wel bij ‘normale' leasecontracten. Dergelijke contractwijzigingen gebeuren vaak op een wijze die niet te volgen is voor klanten. Dit levert vaak irritatie op. Irritatie die wij bij Flexlease graag willen voorkomen...

  • Snelle verwerking van een contract

Bij Flexlease is alles gericht op snelheid en gemak. Snel kunnen reserveren, snel weten waar je aan toe bent.  Speciaal voor startende bedrijven, freelancers en particulieren kan Flexlease een uitkomst zijn. Deze doelgroepen worden door leasemaatschappijen moeilijk geaccepteerd. Flexlease heeft zijn leaseproduct speciaal afgestemd op deze doelgroepen. Reserveer bij ons een auto en je weet binnen één werkdag of je aanvraag is goedgekeurd.  

 

Geïntresseerd in Flexlease nieuws? Volg onze updates op       Flexlease Twitter pagina.