Flexlease

»

Hc bloemendaal

 
 HC bloemendaal
 

Logo Hockey Club Bloemendaal           Hockey Club Bloemendaal               Logo Hockey Club Bloemendaal


Flexlease en Hockeyclub Bloemendaal
Nieuws
HC Bloemendaal Delta
In beeld


Flexlease en HC Bloemendaal

Flexlease.nl heeft sinds eind 2008 een overeenkomst met Hockeyclub Bloemendaal. In die periode hebben wij een gloed nieuwe Lancia Delta afgeleverd. Berijder van deze auto is Max Caldas, Coach van Bloemendaal heren 1.

Op het hoofdveld van de club heeft Flexlease.nl ook een plekje gekregen. Rond de middellijn siert het witte bord met ons logo. Uiteraard is Flexlease dan ook aanwezig bij een groot aantal wedstrijden van de club. Wil je afspreken met een van onze accountmanagers tijdens een wedstrijd, stuur dan een mailtje naar info@flexlease.nl. Wij hopen je te ontmoeten in Bloemendaal!

Nieuws

Bloemendaal vertoont wederom Flexibiliteit....
Flexleasepartner prolongeert vierde landstitel op rij

Hockeyclub Bloemendaal vertoont in de finale van het landskampioenschap in de beslissingswedstrijden wederom grote flexibiliteit. De eerste van de best-of-three serie werd op zondag 17 mei door Bloemendaal met 5-3 gewonnen van Amsterdam. Meer>>

HC Bloemendaal Delta 

Klik hier voor meer foto's van de Lancia Delta. 

Lancia Delta HC Bloemendaal & Flexlease.nl

In beeld

Tijdens de thuiswedstrijden van Bloemendaal is Flexlease.nl altijd duidelijk aanwezig. Met trots presenteren wij ons logo op het hoofdveld van de club.

HCB Bord 2   HCB Bord 3

Meer info

Wil je meer weten over hockeyclub Bloemendaal. Kijk eens op hun website, www.hcbloemendaal.nl. Je vind hier het laatste nieuws, wedstrijdschema's, clubfoto's en nog veel meer.