Flexlease

»

Ingis

 
 ingis
 

INGis Elektronische Facturatie

Flexlease factureert al zijn lopende contracten electronisch. Bij aanmaak van de eerste factuur ontvangt je als klant een Ingisaccount. Ingis (ING Invoice Services) is het e-Billing platform voor het MKB voor het elektronisch verwerken van inkomende en uitgaande factuurstromen.

INGis biedt een digitaal platform waar je op kunt inloggen en waarbij je de facturen kunt bekijken. De verzonden facturen worden 2 jaar gearchiveerd en zijn downloadbaar in pdf-, excel- en xml formaat. Dit geeft jou als klant de mogelijkheid om de ontvangen facturen direct te importeren in je boekhoudsysteem.

Voordelen
- Alle facturen 24/7 beschikbaar
- Mogelijkheid tot het integreren van de facturen in het boekhoudsysteem
- Opvragen van kopiefacturen niet meer nodig
- Directe en volledige online afhandeling

Milieu
Naast de duidelijke efficiëntie voordelen is Flexlease verheugd om door middel van deze facturatie methode het milieu te besparen. Zo wordt er minder papier gebruikt en helpen we de CO2 uitstoot te reduceren.

Werkwijze
De aansluiting op het INGis platform zal volledig automatisch verlopen. Op 15 augustus activeren wij de nieuwe facturatie methode. Vanaf dat moment wordt er gewacht totdat de eerste factuur voor jullie aangemaakt wordt. De factuur wordt dan 's avonds ingelezen en verwerkt op het INGis platform.
Wanneer er sprake is van de eerste factuur ontvang je drie e-mails. In deze e-mails staan je inloggegevens, je wachtwoord en je eerste factuurbericht. Bij vervolgfacturen ontvang je de factuurnotificatie met daarin bijgevoegd de factuur in pdf formaat. Op het platform kan je de handleiding raadplegen, al je gegevens wijzigen en uiteraard 24 uur per dag de facturen raadplegen.

Voor meer informatie kan je terecht op www.ingis.nl.