Flexlease

»

Inleveren wanneer je wil

 
 Inleveren wanneer je wil
 

Inleveren wanneer je wilt!

Welk contract je ook gekozen hebt, je kunt de auto inleveren wanneer je wilt. In je leasecontract wordt een minimum aantal dagen huur vermeld. Veelal is dit 30 dagen, maar dit kan langer zijn voor speciale auto's of speciale contracten. Als je bijvoorbeeld een leasecontract voor twaalf maanden sluit, dan kun je de auto na een periode van 30 dagen inleveren wanneer je maar wilt (op werkdagen).

Vijf dagen
We vragen je dit vijf werkdagen van te voren aan ons door te geven middels het inleverformulier op deze site. Je vind dit formulier door op onze website in te loggen en de inname af te stemmen. Beschik je als berijder niet over een inlogcode dan kan je hier het formulier invullen. De inname wordt dan met de wagenparkbeheerder gecommuniceerd en deze kan de inname goedkeuren.

Inleverbonus
Flexlease biedt je de mogelijkheid om 50 Euro te verdienen met het inleveren van je auto! Als je minimaal 30 dagen voor de inleverdatum, de huurovereenkomst hebt opgezegd via onderstaand formulier, ontvang je automatisch een creditfactuur van 50 euro. Waarom? Hoe eerder wij weten dat je auto retour komt, hoe meer tijd wij hebben om een nieuwe klant voor deze auto te vinden. Daar hebben wij graag 50 euro voor over! Je kunt aangeven of je de auto bij Flexlease komt inleveren of dat je wil dat wij de auto bij je komen ophalen. Aan jou de keuze.

 

Geïntresseerd in Flexlease nieuws? Volg onze updates op       Flexlease Twitter pagina.