Flexlease

»

Partners van flex

 
 Partners van Flexlease
 

Flexlease partners

Flexlease kan de geboden service bieden dankzij een uitstekende samenwerking met meerdere partnerbedrijven. Deze partners zijn:

 


 

Autoschade Service Nederland

In geval van schade aan auto's verwijst Flexlease haar berijders door naar Autoschade Service Nederland (ASN). Daar bij ASN service hoog in het vaandel staat, heeft Flexlease deze universele schadehersteller gezocht als partner. Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt. 

 


Auto Halan 

Auto Halan levert als grootste LANCIA dealer van Benelux een uitgebreid servicepakket aan haar klanten. Ze spelen in op nieuwe ontwikkelingen, zoals internet en flexibele mobiliteit.

www.auto-halan.nl  

 


Meijers Assurantiën 

 

 

Meijers is een toonaangevend en erkend registermakelaar in assurantiën (RMiA). Wij adviseren en begeleiden onze relaties, waaronder PCL, op het gebied van risicobeheer, employee benefits en inkomensbescherming. Ook bemiddelen wij bij het tot stand brengen van passende verzekeringsoplossingen. Hierbij staat het belang van de cliënt altijd voorop, dat spreekt voor zich. Bij Meijers werken ruim 120 medewerkers die staan voor eerlijkheid, openheid en onafhankelijkheid. 

Meijers:

"Wij onderscheiden ons op deskundige dienstverlening en persoonlijke aandacht. Ook voor Flexlease, voor wie wij het wagenpark verzekeren en de schadeafhandeling van alle leasecontracten verzorgen.

Daarbij leasen we zelf met veel plezier bij Flexlease."

www.meijers.nl 


 

 Eurocross AssistanceFlexlease partners - Logo Eurocross


 

Toonaangevend in wereldwijde hulpverlening
Eurocross Assistance is onderdeel van Achmea/Eureko en al 28 jaar toonaangevend in wereldwijde hulpverlening zoals medische hulp, vervoershulp en ook hulp op het gebied van brand-, storm- of waterschade en personenalarmering. Bij Eurocross werken zo'n 300 gedreven medewerkers, vanuit vestigingen in Nederland, Tsjechië en Bulgarije. Zij werken samen met een zorgvuldig opgebouwd, wereldwijd netwerk van hulpverleners en dienstverlenende professionals, waaronder artsen, bergers, vervangend chauffeurs en contactagenten. Eurocross is één van de grondleggers van Astrum Assistance Alliance; een internationale alliantie waarin vijf grote, onafhankelijke Europese alarmcentrales hun krachten wereldwijd hebben gebundeld: Eurocross Assistance (Nederland, Tsjechië, Bulgarije), SOS International (Scandinavië), Roland Assistance (Duitsland), Fidelia Assistance (Frankrijk), Mobi-24 (Zwitserland).

www.eurocross.nl


 

  Flexlease partners - Personal Car Lease

Personal Car Lease 

 

Personal Car Lease is het moeder bedrijf van Flexlease. Alle  Flexleasevoertuigen zijn eigendom van Personal Car Lease. PCL is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).

www.pcl.nl

 


 

MultiTankCardMulti tank card

Voor de brandstofcontracten en een optimaal brandstofbeheer maakt Flexlease gebruik van de diensten van Multi Tank Card (MTC). De kosten van brandstof bedragen ruim 25% van de totale autokosten van uw organisatie. Met de MTC heeft u het ideale hulpmiddel in handen om niet alleen volledige inzage in die kosten te krijgen, maar eveneens om daar grip op te krijgen. Met de MTC kunt u bij alle tankstations in heel Nederland uw brandstof en smeerolie afrekenen. Daarnaast biedt Flexlease u een reeks andere mogelijkheden om autogerelateerde diensten eenvoudig met de MTC af te rekenen en de bijbehorende transacties te laten verwerken door MTC.

www.mtc.nl

 


 

Geïntresseerd in Flexlease nieuws? Volg onze updates op       Flexlease Twitter pagina.