Flexlease

»

Personal car lease

 
 Personal Car Lease
 

Personal Car Lease

Flexlease is in 1998 opgericht als handelsnaam van Personal Car Lease B.V. (PCL). PCL is opgericht in 1989, als nevenactiviteit van Auto Halan. Sinds 1996 is PCL een innovatieve en universele autoleasemaatschappij waarbij de wensen van de klant centraal staan. Daarnaast is PCL lid van de branchevereniging VNA.

PCL speelt een actieve rol in het adviseren van haar klanten over het wagenpark en geeft sturing aan de autokosten om een zo laag mogelijke exploitatie te realiseren. Middels maatwerkadvies over autokosten, autobeleid en online toepassingen realiseert PCL besparingen in tijd en geld voor de klant. U kunt hierbij denken aan elektronisch factureren, een online autokeuze en autobeheertraject, maatwerk management informatie online, advies over mobiliteit- en autobeleid, schadeafwikkelingen en vervangend vervoer. Daarnaast kunt u op zeer efficiënte wijze de leaseprijs van de auto van uw keuze online berekenen.

In 2008 schreef Personal Car Lease haar beleidsverklaring. Lees hier meer over het kwaliteitsbeleid wat Personal Car lease en Flexlease beschreven hebben.

www.lease.nl

 

Personal Car Lease