Flexlease

»

Referenties

 
 Referenties
 

Referenties van klanten van Flexlease:

Flexlease is gericht op het zo snel en gemakkelijk mogelijk invullen van autobehoeften voor de korte termijn. Dit doen wij tegen zeer voordelige tarieven. In de afgelopen tien jaar hebben wij zeer veel ervaring opgedaan in deze specifieke markt. Onze klanten ervaren dan ook de volgende aspecten in onze dienstverlening:

  • Flexibel
  • Alles op alles zetten
  • Voordelig
  • Bieden van oplossingen

 


Drs. Lennaert de Hertog RA,  managing partner (circa wagenpark 107 auto's)

"Bij CONTROL Finance is flexibiliteit van groot belang. Wij zijn flexibel, dus dat verwachten wij ook van onze leasemaatschappij. Wij nemen met grote regelmaat nieuwe financials aan. In  onze business is Flexlease de oplossing voor de mobiliteit van de nieuwe medewerkers. Het gunstige aan Flexlease is dat je er als bedrijf niet een bepaalde tijd aan een leasecontract vast zit. Daarom least CONTROL Finance bij Flexlease, de flexibiliteit in looptijd is enorm!"

www.control.nl


YourTest Professionals                                                                   YourTest Engineers

Dhr. Leo van Walen, Directeur (circa wagenpark 25 auto's)

"Online Leasemaatschappij getest"

"Your Test Professionals en Your Test Engineers zijn gespecialiseerd in het testen van software en informatiesystemen. Dat vereist een impliciet kritische blik. Zo hebben wij natuurlijk ook gekeken naar het aanbod van leasemaatschappijen in Nederland. En Flexlease gekozen, geëvalueerd en er gebleven, want bij Flexlease komen voordelige oplossingen en flexibiliteit voor onze Testprofessionals samen."

www.yourtp.nl & www.yourte.nl


Wagenparkbeheerder van een belangrijke klant van Flexlease (circa 65 auto's):

"Wij hebben voor Flexlease gekozen omdat er snel en accuraat op vragen en verzoeken wordt gereageerd. Er wordt met de klant meegedacht. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker een tijdelijke leaseauto nodig heeft, wordt dit door middel van een Flexcontract verzorgd. Flexlease heeft de juiste auto's met de juiste uitstraling op voorraad. Het feit of een auto wel bij ons past is niet aan de orde, daarvoor hoeven we namelijk niet bezorgd te zijn. Indien er een situatie ontstaat waarvoor vervangend vervoer geregeld dient te worden dan wordt hier snel op geanticipeerd. Ook de aflevering is geen enkel punt van discussie. Naast de servicegerichtheid van Flexlease en het motto ‘de klant is koning', zijn de leasetarieven zeer gunstig te noemen."