Flexlease

»

Voor wie

 
 Voor wie?
 

Voor wie is Flexlease interessant?

Flexlease is in het bijzonder geschikt voor:
• Werkgevers die nieuwe medewerkers in dienst nemen waarvoor een (tijdelijke) auto nodig is;
• Startende bedrijven;
• ZZP’ers die veel op projectbasis werken;
• Bedrijven die een (tijdelijke) aanvulling op hun vaste wagenpark nodig hebben;
• Fleetowners.

Heb je net een nieuwe medewerker aangenomen?
Indien de nieuwe  medewerker  voor de uitoefening van zijn werk een auto van de zaak nodig heeft, is het veelal niet verstandig om direct een nieuwe auto te kopen dan wel een vast leasecontract af te sluiten. Immers, de medewerker heeft veelal een proeftijd van een maand en een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Neemt de medewerker ontslag, dan heb je te maken met stilstand van een auto, hetgeen onnodig hoge kosten met zich meebrengt. Door te kiezen voor Flexlease kun je na 1 maand, op elk gewenst moment,  de auto inleveren, zonder extra hoge kosten. Ook kun je te allen tijde de auto omwisselen voor een andere auto.

Ben je net met een bedrijf gestart?
Veelal wens je als starter geen grote investeringen te doen, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een auto. Ook is een langlopende verplichting vaak niet wenselijk wanneer jouw onderneming nog in de kinderschoenen staat. Hiervoor biedt Flexlease de oplossing. Je hebt namelijk geen langlopende verplichting! Vallen de zaken tegen, dan kun je zo overstappen naar een kleinere auto. Gaan de zaken voorspoedig en beter dan verwacht? Dan is het geen probleem om naar een grotere auto over te stappen. Bij Flexlease zit je niet vast aan je auto of aan een contract!

Ben je ZZP’er en werk je veel op projectbasis?
Voor projectwerk is Flexlease een goede oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk. Heb je een tijd je auto niet nodig? Dan lever je deze gewoon in. Heb je toch de auto weer snel nodig omdat je met een nieuw project gestart bent? Dan hebben wij meteen een auto voor je klaar staan. Op deze manier wordt er altijd aan jouw vervoerbehoefte voldaan. Dat is Flexlease in de ware zin van het woord.

Heb je een (tijdelijke) aanvulling op je vaste wagenpark nodig?
Dan past Flexlease bij jou! Voor korte en lange perioden heeft Flexlease altijd een auto beschikbaar. Op deze wijze is er voor jou als werkgever volledige flexibiliteit en kan je toch altijd zelf de  auto uitkiezen.

Fleetowners
Flexlease heeft voor haar fleetowners een uitgebreid en uniek fleetmanagement systeem ontwikkeld. Wij hebben gemerkt dat met name professionele wagenparkbeheerders gebaat zijn  bij een eenvoudige procesgang, heldere facturatie en correcte rapportages. Flexlease zal in overleg met de fleetmanager tot een gewenste inrichting van zijn proces komen en de afspraken vastleggen in een service-level-agreement (SLA). Middels audits zal  Flexlease de uitvoering van deze SLA monitoren en afwijkingen zullen aan de fleetmanager gerapporteerd worden. Tevens doet Flexlease onderzoek naar de tevredenheid van zijn berijders. Op kwartaalbasis zullen de resultaten van dit onderzoek gerapporteerd worden aan de fleetmanager. Lees meer..>>

 

En nog vele anderen!

Mocht je tussen de hierboven genoemde situaties niet staan en heb je gewoon tijdelijk een auto nodig, dat maakt voor ons niets uit. Flexlease is er eigenlijk voor iedereen! Kijk eens rond in ons aanbod, misschien zit er iets voor jou tussen.

 

 

Geïntresseerd in Flexlease nieuws? Volg onze updates op       Flexlease Twitter pagina.