Flexlease

»

Shortlease

 
 shortlease
 

Shortlease

Flexlease.nl is specialist in shortlease. Echter bij Flexlease kijken we verder dan shortlease. Shortlease is prettig voor korte periode, maar wat als je het contract houdt? Dan zit je al snel aan de hoge kosten van shortlease! Bij Flexlease.nl is dit niet zo. Voor een gedetailleerd overzicht bij onze prijsuitleg!

Wat doet Flexlease?

Flexlease biedt een leaseauto met alle voordelen van leasing, maar met een flexibele looptijd. Jij wilt niet aan een langlopend contract vastzitten? Dan heeft Flexlease de oplossing voor je. Bij ons kun je al leasen vanaf een maand! Flexlease, dat is alle voordelen van huur EN lease bij elkaar!

De naam zegt het al, flexibiliteit staat voorop bij Flexlease. Je kunt kiezen uit verschillende tariefgroepen, afhankelijk van kilometrage en looptijd. Het is al mogelijk om één maand te rijden met ieder gewenst kilometrage! Dat is nog eens flexibel. Het draait bij ons om jóuw behoefte. Wij passen ons daarop aan.

Vanaf onze homepage kan je selecteren welke categorie je wilt rijden. Je kan precies aangeven hoe je het contract wilt samenstellen, de prijs past zich automatisch aan.