Flexlease

»

Voorloopcontract

 
 Voorloopcontract
 

Beschikbaar vanaf 

Iedere auto van Flexlease heeft een beschikbaarheidsdatum. Deze datum ligt bij een stilstaand voertuig over vijf werkdagen vanaf nu. Flexlease heeft deze tijd nodig om de auto voor je klaar te maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud en schoonmaken. Wanneer je per direct een auto nodig hebt, kun je contact opnemen met een van onze accountmanagers, we kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Voorloopcontract

Het kan gebeuren dat een auto van Flexlease niet per direct beschikbaar is. Deze auto's zijn bijvoorbeeld nog verhuurd of staan in de garage voor onderhoud. Het voertuig dat nu geselecteerd is, is minimaal een maand nog niet beschikbaar. Flexlease wil je natuurlijk wel de auto laten kiezen die je zelf wilt, maar kan tevens per direct in jouw mobiliteitsbehoefte voorzien. 

Rond eerst de bestelling van de gewenste auto af. Je kunt deze gewoon bestellen en vanaf de gekozen datum staat de auto voor je klaar. Tot die tijd kun je gewoon in een auto van Flexlease rijden. Je kunt simpelweg een auto uitkiezen met een contract dat de periode overbrugt. Maak je geen zorgen over de looptijd, Flexlease zorgt ervoor dat de voertuigwissel probleemloos verloopt en geadministreerd wordt.

Tip: Kijk eens tussen onze aanbiedingen, hier kan een leuke voorloopauto tussen zitten.